COVID-19 update

Krijgsman Watersport neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en uw bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen. Graag informeren wij u hierover.

Krijgsman Watersport is open en neemt maatregelen.

U bent op dit moment welkom voor het bezoeken van de showroom en voor onderhoud, winterstalling en reparatie. Omdat uw en onze gezondheid voorop staan volgen wij de adviezen die het RIVM heeft opgesteld nauwlettend op. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk maatregelen hebben getroffen om uw bezoek zo hygiënisch en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen hierin om uw begrip en medewerking. Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen rondom deze maatregelen.

Winterstalling en afleveringen

Wij vragen u om voor het afhalen van uw boot op het afgesproken tijdstip bij ons aanwezig te zijn. Zo kunnen wij het aantal bezoekers dat gelijktijdig bij ons in de showroom aanwezig is controleren.

Communicatie met Krijgsman Watersport

Mocht u op dit moment in contact met ons willen komen zonder ons te bezoeken dan bieden we u diverse mogelijkheden. Via telefoon, WhatsApp (0631001029 - 0615045300) en email kunt u ons bereiken. 

Ook in deze onzekere tijden kunt u op ons rekenen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen u informeren waar de situatie wijzigt.


VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Welke hygiëne maatregelen passen wij toe? 

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
  • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handenwassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden


Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte boot, maar ik wil/kan niet naar jullie toegaan. Zijn er andere mogelijkheden?

Wij helpen u graag online verder met bijvoorbeeld WhatsApp video of Facetime. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Komt mijn bestelde boot op de afgesproken tijd?

Op dit moment is er niets bekend over productie- of transport problemen bij de fabrieken of over leveringsproblemen in het algemeen. Wij zullen u informeren indien de levertijd van uw bestelde boot wel wijzigt. 

Gaat de Paasshow 2020 nog door?

De Paasshow welke gepland stond op 13 april is afgelast.


COVID-19 - 17-03-2020

Laatste Nieuws

T   075 - 68 75 729