New model!

Te zien tijdens de Pinkstershow 2019, een nieuw model in het assortiment: Lifestyle 606 Tender.

De 606 Tender is een van de populairste sloepen uit de serie van Lifestyle Marine. De Lifestyle 606 Tender is een brede tender wat samen met het vlakke onderwaterschip zorgt voor veel stabiliteit en vaarcomfort. Door de diepe kuip heeft de boot rondom diepe en comfortabele zittingen. Ook beschikt de boot over voldoende opbergvakken. De boot is optioneel te voorzien van spoelbak, koelkast en eventueel een gaspit. Hierdoor is bijvoorbeeld mogelijk om te overnachten op de boot.

Inboard sloepen & tenders van Lifestyle Marine worden standaard voortgedreven door de beste diesel motoren op de markt met 6 jaar garantie: Craftsman Marine. Eventueel is deze tender ook elektrisch uit te voeren.

Is dit uw Lifestyle?

Kom bij ons langs in de showroom en ervaar zelf wat deze sloep zo bijzonder maakt.

Krijgsman Watersport organiseert op 2e Pinksterdag van 10:00 tot 17:00 de jaarlijkse Sloepen & Tender show in West-Knollendam (Zaanstad).

Neem een kijkje in ons nieuwe showroom met 6500m2 sloepen & tenders direct aan het water. Het grootste aanbod van Nederland met alle bekende merken.

2e Pinksterdag introductie van het nieuwste model in ons assortiment: Lifestyle 606 Tender!

Onder het genot van een hapje / drankje kunnen alle modellen vrijblijvend worden bekeken in onze nieuwe showroom en buiten-ligplaatsen (op slechts 10 autominuten van A’dam).
Profiteer van zeer gunstige showroomaanbiedingen tijdens 2e Pinksterdag.

De grootste sloepen showroom van Nederland!

Corsiva
Primeur
Lifestyle
Waterspoor
STOUT
Topcraft
Oud Huijzer
Riga

Mercury
Craftsman

Pega trailers

U bent van harte welkom!

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review