Corsiva 520 New Age

Kenmerkend door de zeer hoge en diepe zittingen. De riante rondzit bied voldoende ruimte aan 6 volwassenen en is eenvoudig te veranderen in een heerlijk zonnedek. 

De Corsiva 520 NewAge is breed van formaat en daardoor zeer stabiel op het water. In de boot bevinden zich diverse grote bergruimtes, waardoor spullen nooit in de weg liggen. Een tijdloze uitstraling en zeer degelijke romp maakt dit een fijn en voor iedereen makkelijk te hanteren outboard sloep die garant staat voor vele gezellige vaarmomenten!

De boot is eventueel ook snelvarend te krijgen.

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 13 Beoordelingen
Vanaf: € 10.250,-
Klik hier voor het maandbedrag
Standaard uitrusting
  • Vinyl zit bekleding
  • Droogtoilet (CACTUS Systeem)
  • Stuursysteem incl. stuurwiel
  • RVS Kikkers
  • Ankerluik
  • Kabelaring
  • Diverse bergruimtes
  • Bekerhouders
Specificaties
Lengte5.20 meter
Breedte2.20 meter
Diepgang0.40 meter
Gewicht400 kg
Max vermogen40 pk
BrandstofBenzine
CE keuring Ja
Optioneel verkrijgbaar


Motoren

Mercury F 15 EL EFI€ 3.975,-
Mercury F 15 ELPT EFI€ 4.401,-
Mercury F 20 EL EFI€ 4.382,-
Mercury F 20 ELPT EFI€ 4.622,-
Mercury F 25 EL EFI€ 4.784,-
Mercury F 25 ELPT EFI€ 5.497,-
Montage v.a.€  950,-

Prijslijst en specificaties Mercury buitenboordmotoren

Prijslijst & Specificaties Suzuki Buitenboordmotoren


Luxury bekleding gewatteerd/ruitjes € 600,-
Excl. pack. (Tafel/Zonnedek) Vinyl € 550,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Diamante 
€ 600,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Markilux € 650,-
Rugkussen set Vinyl € 500,-
Rugkussenset Diamante € 650,-
Rugkussenset Markilux € 700,-
Zitkussens Markilux € 350,-
Zitkussens Diamante € 300,-
Teakline kuipvloer € 850,-
Luxe cabrioletkap met achterdeel en RVS frame € 1.950,-
Navigatieverlichting € 350,-
Meerprijs donker gekleurde binnenschaal  € 550,-
Meerprijs Rompkleur anders dan wit € 350,-

RVS zwemtrap € 200,-
12 volt aansluiting € 100,-
SCM gekeurd slot buitenboordmotor € 99,-
Aanmeerpakket € 200,-

Wat vinden anderen van de Corsiva 520 New Age?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Inger en René Vermolen uit Limmen (12 - 02 - 2020)

Goede keuze!

Na twee vaarseizoenen besloten we om iets aan te schaffen wat meer aan onze wensen voldoet. Na veel speuren op het net hadden we een keuze gemaakt en kwamen we uit bij Krijgsman Watersport in West-Knollendam, lekker dicht in de buurt, zowel varend als met de auto. Onze eerste keus was gevallen op de Riga 475 maar die bleek niet bij ons te passen, te lage zittingen en rugleuning en weinig ruimte. Op advies van Jeannet kwamen we uiteindelijk uit bij de Corsiva 520 New Age met een 20pk Mercury met electrische start en powertilt, iets wat we zelf graag wilden daar dit zeker geen overbodige luxe is. Begin februari ons eerste tochtje gemaakt, daar het zonnetje lekker scheen met een zuid-oosten windje. Gelijk al de luxe kunnen ervaren van de buiskap, lekker in de luwte met wind tegen. De efi-motor is zeer stil en de boot heeft goede vaareigenschappen, hij snijd mooi door de golven en is heerlijk stabiel. Kortom, een heerlijke eerste ervaring en laat wat ons betreft het voorjaar maar komen!
star rating star rating star rating star rating star rating Ernst en Ellen van der Zee (19 - 05 - 2019)

Double E

Familie Krijgsman, Vanaf het eerste moment dat wij bij jullie in de zaak kwamen, kregen wij een goed gevoel over jullie bedrijf. We werden heel hartelijk ontvangen en er werd geluisterd naar onze wensen. Onze eerste keus werd op aanraden van Janette niet aangeschaft omdat deze boot niet helemaal bij ons paste. Na uitvoerig overleg en deskundig advies werd ons de Corsiva 520 aangeraden. Deze boot voldoet aan al onze verwachtingen en met de nodige accessoires is het onze "Ship of Dreams" geworden. Onze eerste vaart hebben wij achter de rug en onze Corsiva voldoet uitstekend. Volop genieten van de schoonheid gezien vanaf het water. Wij zijn blij dat we met de familie Krijgsman in aanraking zijn gekomen en zullen ook dankbaar van hun diensten gebruik maken. Ernst en Ellen van der Zee, Corsiva Double E.
star rating star rating star rating star rating star rating Frans van der Linden (25 - 04 - 2017)

Mooie aankoop

5 april een sloep gekocht bij Krijgsman. Een super klantvriendelijke familie bedrijf. We werden goed geholpen.
We zijn al een keer wezen varen in de Biesbosch echt fantastisch. Heel anders varen met een sloep maar veel en veel meer genieten.
Bedankt voor de service etc. Groetjes Frans en Daja van der Linden

star rating star rating star rating star rating star rating Fam. van Belkom uit Dongen (21 - 08 - 2015)

Vorig jaar al een keer bij Krijgsman watersport langs geweest ter oriëntatie voor een nieuwe sloep. Zeer prettig en ongedwongen advies gekregen over een Corsiva 520 met 15 PK motor. Nu was het punt aangekomen om een sloep aan te schaffen na diverse keren iets gehuurd te hebben dus weer naar Krijgsman terug. Zeer goed advies van Jørn gekregen en besloten om er een 25 PK motor bij te nemen. Binnen een week lag de boot vaarklaar en hebben we nu al 3 dagen kunnen genieten van onze nieuwe sloep met dit prachtige weer. Bedankt voor het goede advies (is een genot om mee te varen) en veel succes met jullie bedrijf.
star rating star rating star rating star rating star rating Fam. Kenniphaas uit Alkmaar (03 - 07 - 2015)

Beste Janette, Lex en Jorn De eerste twee maanden zitten erop met de “Tis ‘n Feyt”. Het weer moet nog echt komen maar wij vermaken ons prima met de Corsiva 520. Wij hebben jullie leren kennen als open, enthousiasme en warme boten verkopers. De passie en de trots over jullie boten straalt er vanaf. Wij zijn er ook echt trots op dat wij een boot hebben van jullie en om de rust terug te krijgen om te genieten. Wij zijn heel blij met de 520 en ooit zal heus wel een Tender in het verschiet liggen.
star rating star rating star rating star rating star rating Martin en Karin van Ernst uit Hoorn (20 - 06 - 2015)

In 2014 en in het voorjaar van 2015 hebben wij diverse sloepen gehuurd en al gauw wisten wij dat wij een Corsiva sloep wilden aanschaffen. Wij kwamen uit bij Krijgsman Watersport. Drie keer zijn wij bij hen langs geweest en toen hebben wij besloten een Corsiva 520 met 20 PK bbm te kopen. Geen gedram, heerlijk rustig rond kunnen kijken, weloverwogen besloten deze Corsiva te kiezen. Vandaag werd onze boot afgeleverd en ook nu weer was alles tot in de puntjes geregeld. Wij zijn heel erg tevreden en zullen onze boot in de winter voor het onderhoud en stalling zeker weer terugbrengen naar Krijgsman. Bedankt voor het goede advies en de prachtige sloep!
star rating star rating star rating star rating star rating Ron en Mariska uit Haarlem (17 - 03 - 2014)

Vorige week hebben wij onze fraaie Corsiva 520 Classic opgehaald. Enerzijds omdat we niet konden wachten, anderzijds omdat het voorjaar vroeg is ingezet. Wij zijn erg blij met de prettige vaareigenschappen van de boot en hebben er de afgelopen paar dagen al veel plezier van gehad. Tijdens de eerste kennismaking met Krijgsman Watersport afgelopen najaar waren we niet alleen direct 'verkocht', maar kregen we goed vertrouwen in de familie Krijgsman vanwege het persoonlijke en prettige contact. En dat vertrouwen bleek ook bij de aflevering volkomen terecht! Topboot en topservice! Bedankt!
star rating star rating star rating star rating star rating Fam. Schmaal uit Zaanstad (22 - 07 - 2013)

Nadat een grote wens in vervulling mocht gaan, wonen aan het water, werd stap nummer twee gezet. Een boot. Het was al snel duidelijk dat het een sloep moest zijn. Bij vele showrooms wezen kijken, kwam, voor ons nog dichtbij ook, Krijgsman Watersport in beeld. De keuze viel op een Corsiva 520 na een gedegen advies. Voor ons geknipt, namelijk niet te klein maar ook niet te groot. Maatwerk eigenlijk. Ook de prijs was gunstig. Een mooie sloep voor een scherpe prijs. We hebben een inmiddels een aantal prachtige zomerdagen achter de rug. voor ons een reden om lekker met de boot er op uit te gaan. Een koffer kleding in de boot en een mooi rondje van 5 dagen gevaren van B&B naar B&B, allen aan of direct nabij het water. We hebben hier zo van genoten. Een mooie boot met een betrouwbare buitenboord motor langs de mooiste plekjes van Nederland. Natuurlijk kom je bruggen tegen en wanneer je dan de vlaggestok er niet afhaalt bij een lage brug. Voordat we naar huis voeren, nog even langs bij Krijgsman Watersport en wordt de vlaggenhouder gewoon weer geplaatst. Kortom een top service! Een goede keuze om voor Krijgsman Watersport te gaan!
star rating star rating star rating star rating star rating Ronald Jonker uit Uitgeest (01 - 12 - 2012)

Wij hebben drie jaar een rubberen boot gehad en hierna besmet met het boten virus. Prachtig voorjaar, zomer en herfst genieten van al het moois rond en op en in het water!! We zijn op zoek gegaan naar een andere boot en kwamen bij Krijgsman terecht. In eerste instantie op budget gekozen en de 470 Corsiva was prachtig voor ons. Na drie maanden geen spijt maar met drie kinderen de ruimte toch beperkt we hebben er niet op aangestuurd maar nadat we zeiden dat we groter wilden een zeer mooi voorstel gehad voor de 520 met 25 PK toen overgestapt naar het grotere model we zij heel blij met de boot en blij met Krijgsman watersport ons inziens dus een aanrader!!

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729