Corsiva 565 NewAge

Qua vormgeving en design mag een Mercury buitenboordmotor zeker gezien worden. Met de strak gelijnde Corsiva 565 een pracht combinatie! Waarom de motor nog verstoppen? 

Deze boot heeft in tegenstelling tot modellen met een motorbun de mogelijkheid om de motor licht te trimmen. Vooral handig om een strandje op te varen. 

De Corsiva 565 NewAge heeft voor een verlaagde kuip waardoor extra diepe en comfortabele zittingen ontstaan. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met plaats voor voldoende gezelschap. Met optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd naar een zonnedek.

De 565 is ontworpen en gemaakt om rustig en snel mee te kunnen varen. De combinatie vaarbewijs vrij bij lichtere motoriseringen. Waar nodig heeft de boot voldoende capaciteit om de golven te breken. De boot wordt veelal uitgerust met een stille en zuinige 20, 25 of 40 PK.

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 6 Beoordelingen
Vanaf: € 15.250,-
Klik hier voor het maandbedrag
Standaard uitrusting
  • Diamante bekleding
  • Diverse bergruimtes
  • Kabelaring
  • RVS kikkers
  • Bekerhouders
  • Stuursysteem incl. stuurwiel
  • Bergruimte toilet (PortaPotti)


Specificaties
Lengte5.35 m.
Breedte2.20 m.
Diepgang0.40 m.
Gewicht480 kg
Max vermogen60 PK
BrandstofBenzine
CE keuring Ja
Optioneel verkrijgbaar

Motoren:

Mercury F 15 EL EFI€ 3.975,-
Mercury F 15 ELPT EFI€ 4.401,-
Mercury F 20 EL EFI€ 4.382,-
Mercury F 25 EL EFI€ 4.784,-
Mercury F 30 ELPT€ 6.005,-
Mercury F 40 EL EFI€ 6.965,-
Suzuki DF50 ATL€ 7.749,-
Suzuki DF60 ATL
€ 8.499,-
Montage v.a.€ 950,-

Prijslijst en specificaties Mercury buitenboordmotoren

Prijslijst & Specificaties Suzuki BuitenboordmotorenLuxury bekleding gewatteerd/ruitjes€ 600,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Diamante€ 600,-
Excl. Pack (Tafel/Zonnedek) Markilux€ 650,-
Meerprijs alle kussens Markilux (stof)€ 500,-
Cabrioletkap met RVS frames, achterkleed, opberghoes€ 2.050,-
Teakline kuipvloer + zwemplateau
€ 1.195,-


Meerprijs donker gekleurde binnenschaal
€ 550,-
Navigatieverlichting + Toplicht€ 350,-

12 Volt aansluiting€ 100-
Zwemtrap€ 200,-
SCM gekeurd slot buitenboordmotor€ 99,-
Aanmeerpakket€ 200,-

Wat vinden anderen van de Corsiva 565 NewAge?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Hans Rijswijk (02 - 07 - 2020)

Snel, vriendelijk en vakkundig

Al wat professionele ervaring en aardig wat keren een sloep gehuurd, het besluit genomen toch er zelf een aan te schaffen. In de drukke tijd (Corona) een afspraak gemaakt voor een bezoek. In de showroom zeer behulpzaam te woord gestaan en Janette nam ruim de tijd voor ons om diverse modellen te laten zien. We zijn door de heel showroom en workshop gelopen en de sloepen aan de aanlegplaatsen bekeken. Alles werd netjes en rustig uitgelegd en modellen met elkaar vergeleken. Groot voordeel was dat enkele sloepen nog beschikbaar waren en er ook nog en route waren, dus voldoende keus. Uiteindelijk voor de Corsiva 565 new age gekozen. Bijkomend voordeel was dat de werkplaats het ook nog regelen dat we de sloep dan binnen 4 weken zouden krijgen. In die tijd hebben we nog wat kleine aanpassingen doorgegeven die moeiteloos konden worden doorgevoerd. De sloep was keurig na de vier weken gereed. Is allemaal prima verlopen. Doordat onze ligplaats wat ver van Krijgsman gelegen is, is de sloep netjes afgeleverd. Ondanks de stromende regen die dag werd ruim de tijd genomen om alles door te lopen. We hebben inmiddels onze eerste tocht gemaakt en zijn prima tevreden.
star rating star rating star rating star rating star rating Andre Postma (18 - 10 - 2019)

Corsiva 565 New age

Afgelopen jaar eind zomer na verkoop speedboot (met spijt) toch maar weer gekeken naar een boot ,ik word wat ouder en je mag toch nergens snel varen hadden we besloten dat het maar een sloep of zoiets moest worden.Na div advertenties bekeken te hebben zijn we bij Krijgsman beland.
De ontvangst was al prima geen druk en had zelf het gevoel van JA, Ze proberen je niet iets te verkopen om het verkopen maar horen eerst wat je wensen zijn en mijn wens werd afgeraden waarmee ze een alternatief lieten zien wat wel aan mijn wensen voldeed maar een iets andere vorm had.De Corsiva 565 New age!!!
Ik was op slag verliefd, met folder en goede info terug naar huis ,het duurde ongeveer twee uur voordat we besloten hadden om hem/haar te kopen.
Ik woon gelukkig dichtbij dus de volgende dag terug om de bestelling te plaatsen,wederom hartelijk ontvangen en alle tijd werd er genomen om de wensen op te nemen en kregen op de koop toe een aanbieding op de boot waarmee we blij verrast waren (gauw verdiend denk ik dan) wel een iets zwaardere motor besteld en een nieuwe trailer.
Ik heb een beperking aan mijn rechterhand en daar werd werd gelijk een oplossing voor bedacht ivm trimmen motor zonder extra kosten Chapeau!!.
Na de boot te hebben opgehaald (stond op trailer) zouden we even een proefvaartje maken wat uitliep op een tocht van 7 uur zo heerlijk vaart de boot ,heel stabiel en heerlijk stil,hebben gelijk maar aan boord gepicknickt wat prima kan aan de half rondzit met tafel.Ook de tak look is prachtig Heb wat klein dingetjes gehad aan de motor en boot ,wat kinder ziektes noem ik dat maar dat werd zonder morre of moeilijk doen opgelost.
De after sales is dus ook prima.
Ik dacht altijd dat een sloep niet te betalen was en alleen voor de welgestelde, todat ik bij Krijgsman was geweest daar vind je een groot aanbod van betaalbare sloepen en tenders ,natuurlijk hebben ze ook de duurdere in het assortiment dus voor elk wat wils.
Als u op zoek bent bent naar een sloep/tender kan ik Krijgsman zeer aanbevelen , ik woon zelf in de zaanstreek en ik vind dit echt een zaanse manier van zaken doen gemoedelijk en rustig.

star rating star rating star rating star rating star rating Jan van der Winden (05 - 10 - 2018)

Corsica 565 tender met 40pk Mercury

Eind mei onze Corsica 565 tender met 40pk Mercury opgehaald.
Wij hebben ons oog op deze boot laten vallen omdat de motor goed te trimmen is in vergelijking met onze vorige boot (500 tender) en ook omdat wij een snellere iets ruimere boot wilden hebben.

Nou snelheid hebben wij gekregen met deze combinatie, met vier personen er in haalt hij 38 km pu, als ik alleen vaar dan haal ik met gemak 47 km pu gemeten met GPS.
Dit bij net geen 6000 toeren.
Een lekkere snelle boot dus met goede vaar eigenschappen.

Wij hebben voor Krijgsman gekozen vanwege;
Het goede advies,
De gemoedelijke sfeer,
De snelle levering,
En de goede inruil prijs voor onze vorige boot.

Jan en Alies.

star rating star rating star rating star rating star rating Paul Bergé, Amsterdam (31 - 05 - 2017)

Goed Advies

Begin April de showroom binnen gekomen met een idee over een sloep, (na onderzoek op internet) echter in gesprek kom ik er achter dat, dat wat ik in gedachten had niet gaat werken, Romp snelheid met PK, blijkt toch anders te zijn. Gelukkig is er goed advies, wordt er geluisterd wat ik belangrijk vind, en blijkt een Corisva 565 met 3 cilinder 25pk een juiste match te zijn, Er moest daarna wel even gewacht worden, daar overkapping iets hoger uitgevoerd kon/moest worden. Al met al een stijlvolle combinatie met luxe uitstraling. Na het ophalen, een eerste tocht, die voor een groot deel over het NoordZee kanaal ging met beroepsvaart, Het was even spannend, echter al snel kom je er achter dat de boot een veilig gevoel geeft, de golven aankan, en de motor inderdaad die max snelheid geeft die zonder vaarbewijs gevaren mag worden. Bedankt voor het advies.
star rating star rating star rating star rating star rating Fam. Durinck Dordrecht (15 - 04 - 2017)

Vaart geweldig

Vorig jaar hebben wij de Corsiva 565 Tender bij de familie Krijgsman gekocht en vorige week, april 2017, is deze na volle tevredenheid afgeleverd. We hebben al een aantal tochtjes gevaren en de boot vaart heerlijk. De kleurencombinatie oogt heel chique en we hebben dan ook al veel positieve reacties ontvangen. Nogmaals complimenten voor de service en advisering. Ook het geleverde zeil is perfect! Groetjes en tot ziens Corine & Ad.

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729