Corsiva 570 New Age

De grote broer van de Corsiva 520 NewAge. Deze Corsiva heeft dan ook exact dezelfde indeling als de 520. De motor is bij de Corsiva 570 volledig weggewerkt in een geluiddempende bun. De bun functioneert tevens als een extra groot zonnedek op de boot.

De Corsiva 570 NewAge heeft voor een verlaagde kuip waardoor extra diepe en comfortabele zittingen ontstaan. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met plaats voor voldoende gezelschap. Met optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd naar een zonnedek.

De 570 is ontworpen en gemaakt om rustig te varen. De combinatie is dus ten alle tijden vaarbewijs vrij. Waar nodig heeft de boot voldoende capaciteit om de golven te breken. De boot wordt veelal uitgerust met een stille en zuinige 15 of 20 PK.

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 16 Beoordelingen
Vanaf: € 12.250,-
Klik hier voor het maandbedrag
Standaard uitrusting
  • Vinyl zit bekleding
  • Bekerhouders
  • Droogtoilet (CACTUS systeem)
  • RVS kikkers en sluitingen
  • Ankerluik
  • Kabelaring
  • Diverse bergruimtes
Specificaties
Lengte5.70 meter
Breedte2.20 meter
Diepgang0.40 meter
Gewicht450 kg
Max vermogen20 pk
BrandstofBenzine
CE keuring Ja
Optioneel verkrijgbaar

Motoren

Mercury F 15 EL EFI (injectie)€ 3.975,-
Mercury F 20 EL EFI (injectie)€ 4.382,-
Montage v.a.
€ 950,-

Prijslijst en specificatie Mercury buitenboordmotoren

Prijslijst & Specificaties Suzuki Buitenboordmotoren

Luxury bekleding gewatteerd/geruit € 600,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Vinyl € 550,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Diamante € 600,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Markilux € 650,-
Rugkussen set Vinyl € 500,-
Zitkussens Markilux € 350,-
Zitkussens Diamante € 300,-
Rugkussenset Markilux € 700,-
Rugkussenset Diamante € 650,-
Bunkussen Vinyl € 450,-
Bunkussen Diamante € 500,-
Bunkussen Markilux € 550,-


Teakline Kuipvloer € 850,-
Meerprijs donker gekleurde binnenschaal € 550,-
Cabrioletkap i.c.m. RVS frame, opberghoes, achterkleed € 1.950,-
Navigatieverlichting + Top-/Heklicht € 350,-
Zwemtrap RVS € 350,-
Courskeeper € 230,-
12 volt aansluiting € 100,-
Aanmeerpakket € 200,-
SCM gekeurd slot buitenboordmotor€ 99,-

Wat vinden anderen van de Corsiva 570 New Age?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Hoekstra, Damwâld (30 - 03 - 2021)

Fijne boot.

Na veel twijfel tussen een tender is het uiteindelijk toch de Corsiva 570 geworden. Het fijne zonnedek achterop, de mooie verlaagde rondzit maken het een prachtig geheel.
De motor in de bun was voor ons ook een vereiste en de coursekeeper en de centreerset op de trailer zijn fijn. De boot vaart stabiel en makkelijk. We hebben inmiddels 2 vaartochten gemaakt (eind maart !) en nog geen spijt van de aankoop gehad. We hebben genoten en verwachten nog erg veel plezier van de boot te hebben. We zijn goed geholpen door Janette Krijgsman.

star rating star rating star rating star rating star rating Van de Wetering uit Leiden (03 - 08 - 2020)

Super service en boot

In juli een Corsiva 570 new age aangeschaft en er inmiddels een kleine maand mee gevaren en van genoten! De boot vaart super goed. Ook was de begeleiding bij de aankoop en levering door Janette top! Heel erg bedankt!
star rating star rating star rating star rating star rating Familie Bron Heemstede (28 - 04 - 2019)

Top ervaring!

Op goede vrijdag konden wij eindelijk onze Corsiva ophalen in West Knollendam. Op advies van Jorn en Janette over de Zaan naar het Noordzeekanaal en vervolgens richting Heemstede. Een betere eerste kennismaking met deze fantastisch varende sloep was niet denkbaar! Het verkooptraject bij de familie Krijgsman verliep uitstekend...het bootje is helemaal naar onze wens samengesteld, aanpassingen achteraf waren geen enkel probleem. Ook helemaal top dat we voor Pasen konden uitvaren.....we hebben de paasdagen op het water doorgebracht dankzij jullie. Wij komen terug!
star rating star rating star rating star rating star rating Lindeboom Assendelft (17 - 04 - 2019)

Na lang wachten eindelijk de Corsiva 570 New Age geleverd

Vorig jaar oktober besteld en afgelopen vrijdag geleverd. Het lange wachten was meer dan de moeite waard. Perfect aflevering. Erg wordt veel tijd genomen om alle functies van de sloep toe te lichten. Nu hopen dat het net zo’n mooie zomer wordt als vorig jaar.
star rating star rating star rating star rating star rating Raasveld Bilthoven (15 - 04 - 2019)

Volledig tevreden klant

Keurig en net familie bedrijf. Die doen wat ze zeggen. Overdracht sloep correct en volledig tevreden. Ik kan oprecht Krijgsman Watersport aanbevelen. Ook voor het onderhoud zal ik zeer zeker de moeite nemen om dit bij jullie te laten uitvoeren. Alle service onder een dak.
star rating star rating star rating star rating star rating familie de Bie, Ouderkerk (01 - 07 - 2018)

Top service bij Krijgsman Watersport

Begin mei Corsiva 570 new age opgehaald. Daarvoor meerdere keren de showroom bezocht waar we vakkundig en prettig zijn geholpen door Janette Krijgsman. Jorn gaf alle uitleg bij de aflevering. Dankzij het prachtige weer van de afgelopen weken al vele vaartochten gemaakt en er zullen er vast nog vele volgen. Service staat voorop bij Krijgsman waarbij zij zelfs ook op afstand telefonisch bereikbaar blijven voor eerste hulp. Een aanrader om hier je boot te kopen!
star rating star rating star rating star rating star rating Roel & Agnes Almere (02 - 08 - 2017)

Nu al veel plezier mee

Hallo Janette, familie Krijgsman,

We hebben onze sloep een tiental dagen geleden ontvangen.

Graag wil ik een compliment geven over de zeer prettige, professionele benadering en afhandeling bij de koop van "onze" sloep.
Vanaf het eerste gesprek 01.07 tot en met de aflevering is alles perfect geweest.

Graag wil ik hierbij de degene, (helaas ben ik de naam van de heer die dit op zich heeft genomen), die de sloep aan ons heeft overgedragen een groot compliment geven. Hij was de rust zelve en "to the point".
Zijn overdracht en uitleg heeft ertoe bijgedragen dat we vanaf het moment van aflevering begonnen te genieten van de sloep.
Dank!

star rating star rating star rating star rating star rating Saide en Bernd Kroon uit Gorinchem (22 - 06 - 2016)

Beste Jorn, beste familie Krijgsman, We hebben nu een lang weekend onze eerste avonturen met onze Corsiva 570 beleefd. En dat was heel wat, leren achteruit in een box te meren, loskomen van een zandbank in de Bieschbos (2x). En daarna een dag later even volhouden om de koelwater in de motor weer aan de praat te krijgen. Leren doe je door te doen! Maar bovenal staan de nu al onvergetelijke ervaringen van het rustig varen en gemakkelijk manoeuvreren over het water. We zijn enorm blij met onze sloep, een keuze die mede door uw goede advies tot stand is gekomen, precies wat we zochten. Gedurende dat weekend hebben we ook van de werkelijk heerlijke champagne genoten, daarvoor ook onze dank! Met vriendelijke groet, Saide en Bernd
star rating star rating star rating star rating star rating Flora en Frank Martini uit Heiloo (10 - 05 - 2016)

Na alle geweldige positieve reacties gelezen te hebben kunnen wij niet achterblijven.Het was een feest om door Jorn geholpen te worden. Eerlijk advies en heel positief. Ook pa en ma Krijgsman waren heel open en eerlijk. Jorn onze verkoper is heel goed geïnformeerd. Dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Wij zijn heel blij met onze aanschaf van de Corisiva 570 New Age en genieten er alle dagen van. Familie Krijgsman heel hartelijk bedankt. Veel succes met jullie bedrijf. Flora en Frank Martini
star rating star rating star rating star rating star rating Marcel en Monique Fokker en Antoin van Haaften uit Maarssen (02 - 04 - 2016)

Beste familie Krijgsman, vorige week zaterdag hebben wij onze boot "onder ons" vroeg in de ochtend bij jullie opgehaald. We hadden namelijk een behoorlijke tocht voor de boeg, want we moesten naar Breukelen varen. Hier hebben we precies 6 uur over gedaan en hebben hierdoor onze boot al behoorlijk leren kennen. Wat een gaaf "speelgoed" is dat zeg! Zondag nog met de kinderen gevaren en die vonden het helemaal fantastisch om achterop de bun te zitten/liggen. Wij willen jullie hartelijk danken voor de goede adviezen, de prettige gesprekken en een goede afhandeling. Nu wachten op het goede weer...
star rating star rating star rating star rating star rating J.Stuurman uit Zaandam (23 - 03 - 2016)

Beste familie Krijgsman, wij willen jullie vanaf deze kant heel hartelijk bedanken voor onze aankoop die wij bij jullie hebben gedaan. Wij zijn zeer in onze nopjes met de Corsiva, zien is één maar er mee varen dat vinden wij een genot. Jammer dat op onze eerste reis het weer zo tegen zat maar desondanks hebben wij toch heerlijk genoten. Wij hopen voor U allen op een goede vaart met heel veel zon. Met vriendelijk groeten, Ingrid & Jan, Zaandam.
star rating star rating star rating star rating star rating Jan Henk en Linda uit Nieuwegein (03 - 05 - 2015)

Vorig jaar Augustus kwamen wij voor het eerst bij fam Krijgsman. Wij hadden geen boot, maar gaven aan waar een sloep naar onze mening aan moest voldoen en kregen duidelijk advies van Janette. Dit gaf ons zoveel vertrouwen dat wij binnen een week een geheel nieuwe complete boot incl trailer bij hen kochten. Dit lijkt impulsief, maar deden dit op basis van een stuk vertrouwen. Eind vorig jaar, alsmede afgelopen maand hebben we al vele uren gevaren en voldoet de boot aan de wensen die we van tevoren hadden! We hebben ook enkele kleine (garantie)aspecten gehad en die zijn snel en goed opgelost. Kortom: boot is een aanrader en de fam Krijgsman ervaren wij als een klantgericht bedrijf.
star rating star rating star rating star rating star rating Ineke en Ed uit Heemstede (20 - 05 - 2014)

Afgelopen zondag onze nieuwe sloep opgehaald. Het was echt een prachtige dag. We hebben een mooie tocht naar huis gemaakt via de sluizen van Nauerna en Spaarndam. Bedankt voor de goede service en het vertrouwen. We hopen op nog veel vaarplezier. Ed Verhelst en Ineke Groenendijk.
star rating star rating star rating star rating star rating Simon en Lischa uit Zeewolde (15 - 07 - 2013)

Wij hebben in juni 2013 een jong gebruikte Corsiva 570 gekocht bij Krijgsman. En wat zijn we er blij mee. De boot bevalt ons heel erg goed en het is heerlijk om op het water te zijn. Met onze 4 kleine kinderen is de boot ruim genoeg. Het zonnedek en de ruime bun zijn heerlijk om in de zon te liggen en te genieten van het water. Wij zijn zeer te spreken over de goede service en hulpvaardigheid van Lex en Janette Krijgsman. Vanaf het eerste contact merk je dat service hoog in het vaandel staat. Ook na onze aankoop blijft dit een feit. Juist in deze tijden is het belangrijk dat je voor je klanten verder gaat en dat is iets wat ze bij Krijgsman watersport heel goed hebben begrepen.
star rating star rating star rating star rating star rating Fleur Schraven uit Nederhorst den berg (21 - 04 - 2011)

Een jaar geleden besloten wij een sloep te kopen. Gezien de prijzen die wij kenden van sloepen en ons beperkte budget dachten wij ons te moeten richten op een tweedehands sloep. Toch zagen we advertenties van nieuwe sloepen die aan de bovenkant van ons budget lagen die onze interesse trokken. Een nieuwe sloep en een eigentijdse sloep biedt ten slotte wel de mogelijkheden en het comfort wat je graag wilt als je eenmaal zo veel geld gaat uitgeven. We besloten bij de Hiswa te gaan kijken. Daar vielen de meeste sloepen die voor ons nog betaalbaar zouden zijn ons tegen, we vonden ze gewoon niet mooi of de buitenboordmotor zou achter de boot hangen, iets wat we niet wilden. Behalve de sloepen van Corsiva, deze zagen er erg mooi uit, functioneel ook en qua budget mogelijk haalbaar. We raakten aan de praat met Janette Krijgsman van Krijgsman Watersport die ons alle voordelen van de Corsiva sloepen liet zien. Ondanks dat het wel echt buiten ons budget lag waren we geboeid als kinderen in een snoepwinkel, zo'n sloep wilden we gewoon hebben! Onze voorkeur ging uit naar de Corsiva 570, de motor mooi weggewerkt in de bun, een super zonnedek met kussens op het achterdek, een heel groot zonnebed met kussens voorin, waar je ook rondom kunt zitten met een tafeltje, een mooie kap, de mogelijkheid voor een zwemtrapje, fijn bankje achter het stuur, de vormgeving en materiaalgebruik, alles sprak ons eigenlijk erg aan. We zagen ons al varen met deze enorm luxe sloep, stel je toch eens voor. We maakten een afspraak voor een proefvaart na de Hiswa bij Krijgsman Watersport en ook toen weer waren we direct verkocht. Eigenlijk wisten we al sinds de Hiswa dat we dit gewoon wilden en we besloten de Corsiva 570 te kopen, en wel zo snel mogelijk want we konden ook niet wachten om lekker het water op te kunnen. Al met al werd het bedrag wel hoger dan wat we aanvankelijk dachten, dit omdat we het toch graag goed wilden doen en wel de opties wilde nemen die de sloep af maakten. We zijn buiten ons budget gestapt en hebben extra geld aangewend en hier hebben we zeker geen spijt van. Nu een jaar verder kunnen we zeggen dat we ontzettend blij zijn met de sloep en al vele tochtjes met veel plezier hebben gevaren. Het is gewoon een feest om op die boot te zitten en alle verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Mooie bijkomstigheid is dat het contact met Krijgsman Watersport ook erg prettig is. Ondanks de afstand hebben we er voor gekozen de sloep voor winterstalling en onderhoud weer naar Krijgsman te brengen, dit vanwege de goede ervaring. Nu maken wij ons op voor weer een seizoen vaarplezier, wij hebben er erg veel zin in!

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729