Corsiva 595 Tender

De Corsiva 595 Tender heeft een buitenboordmotor weggewerkt in een geluiddempende bun. Hierdoor ontstaat een zeer mooi gelijnde tender, waarbij ook snelvaren een optie is. Het optimaal ontworpen onderwaterschip zorgt voor stabiele vaareigenschappen.

De tender heeft voor een verlaagde kuip waardoor extra diepe en comfortabele zittingen ontstaan. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met plaats voor voldoende gezelschap. Met optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd naar een zonnedek.

Bekijk de Corsiva en ook veel vergelijkbare modellen in de showroom!

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 18 Beoordelingen
Vanaf: € 17.250,-
Klik hier voor het maandbedrag
Standaard uitrusting
  • Diamante bekleding
  • Stuursysteem incl. stuurwiel
  • Bekerhouders
  • Navigatie- + Toplicht
  • Bilgepomp
  • Ruimte PortaPotti toilet


Specificaties
Lengte5,7 m.
Breedte2,2 m.
Diepgang0,45 m.
Gewicht570 kg.
Max vermogen60 pk
BrandstofBenzine
CE keuring Ja
Optioneel verkrijgbaar

Motoren

Mercury F 15 EL EFI€ 3.975,-
Mercury F 20 EL EFI€ 4.382,-
Mercury F 25 EL EFI€ 4.784,-
Mercury F 30 ELPT€ 6.005,-
Mercury F 40 EL EFI€ 6.965,-
Suzuki DF50 ATL€ 7.749,-
Suzuki DF60 ATL€ 8.499,-
Montage v.a.€ 950,-

Prijslijst en specificaties Mercury buitenboordmotoren

Prijslijst & Specificaties Suzuki Buitenboordmotoren

Luxury bekleding gewatteerd/ruitjes€ 600,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Diamante€ 600,-
Excl. Pack. (Tafel/Zonnedek) Markilux€ 650,-
Meerprijs alle kussens Markilux€ 500,-
Bunkussen Diamante€ 395,-
Cabrioletkap i.c.m. RVS frame, opberghoes, achterkleed€ 2.050,-
Teakline kuipvloer + zwemplateau
€ 1.195,-
Meerprijs rompkleur anders dan wit€ 350,-
Meerprijs donker gekleurde binnenschaal€ 550,-

Wat vinden anderen van de Corsiva 595 Tender?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Bep en Leo Wervershoof (02 - 05 - 2021)

Geweldig !!

Bij Krijgsman Watersport hebben wij in januari onze nieuwe sloep gekocht een Corsiva 595 Tender, net als bij onze vorige boot die ook door Krijgsman geleverd was zijn we ook nu weer fantastisch geholpen door Janette en Jorn Krijgsman.
Zowel bij de aankoop en aflevering werd alles vriendelijk en duidelijk uitgelegd.
De Steen grijze Corsiva 595 Tender zelf vaart geweldig bied veel ruimte en heeft een grote funfactor!! We krijgen veel complimenten over het uiterlijk van onze boot.
Nogmaals dank voor de service wij kunnen iedereen Krijgsman van Harte aanbevelen.star rating star rating star rating star rating star rating Holswilder (10 - 08 - 2019)

Corsiva 595 Tender

Vorige week na een fijn adviesgesprek de Corsiva 595 Tender gekocht. Gisteren hebben wij de boot opgehaald, en na een uitgebreide uitleg door Jørn zijn we aan de vaartocht naar Leiden begonnen.
Helaas zat het weer de eerste uren niet mee en hadden we 2 uur wachttijd bij een sluis, maar het was een prachtige tocht van 7 uur, met bij aankomst in leiden zelfs een zonnetje.
We zijn zeer tevreden en blij met onze boot en willen de familie Krijgsman bedanken voor het advies en de klantvriendelijkheid. Echt top

star rating star rating star rating star rating star rating Petra & Erik te Oude Wetering (26 - 04 - 2019)

Corsiva 595

Met de prachtige paasdagen hebben wij voor het eerst met zon en warmte genoten van onze in maart aangeschafte Tender. Wat een heerlijke boot die perfect bij onze wensen past. Na een zoektocht in de winter en enkele boten en dealers te hebben bezocht, hebben we de knoop doorgehakt bij Fam. Krijgsman. Hier werden we uitstekend geadviseerd en zeer uitgebreid geïnformeerd, hierdoor is de keuze gevallen op de Corsiva 595 ipv de Corsiva 575. Janette had ons belooft dat de boot zonder proefvaart naar onze wensen zou voldoen , na 10 minuten varen waren we er al helemaal tevreden en super blij mee. Deze boot was al na 2 weken beschikbaar en hebben we opgehaald op een mooie drooge maar koude winterdag in maart en na een tocht van 4 en een half uur aangekomen in Oude Wetering. Professioneel bedrijf en zeer persoonlijke adviezen . Laat de zomer maar komen!
star rating star rating star rating star rating star rating g steenwijk (19 - 04 - 2019)

sloep tender

Wij wilden een sloep kopen na verschillende watersport zaken te hebben bezocht kwamen wij terecht bij fam krijgsman we werden geholpen door lex en Janette, we hadden al een idee wat we wilden ,een corsiva 595 we zijn heel fijn geholpen door janette super bedank we hebben een corsiva 595 gekocht. afgelopen woensdag morgen ja het is zo ver de zon schijnt het is tijd om naar de fam krijgsman afterijzen we gaan onze sloep halen het is een mooie Corsiva 595 tender JORN heeft alles goed uitgelegt hoe alles werkt na 6 uur varen over de zaan en noordzee kanaal via amsterdam de nieuwe meer en de ringvaart af naar de westeiderplas bedankt fam krijgsman.
star rating star rating star rating star rating star rating Reinout & Martine, Utrecht (30 - 06 - 2018)

Zeer goede service

3 jaar geleden hebben we bij de familie Krijgsman onze eerst sloep gekocht, een Corsiva 475 new age. Na drie jaar er met veel plezier mee gevaren te hebben weten we inmiddels dat we gek zijn op het water en wilde we een iets groter en vooral stiller bootje. Na ontzettend goed advies van Janette, kwamen we al snel uit bij de Corsiva 595 Tender, in alle opzichten een grotere zus van wat we hadden. Ze hebben onze oude sloep opgehaald met de trailer en de dag daarna hebben wij onze nieuwe tender overgevaren van Assendelft naar Loosdrecht! Een fantastische tocht van ruim 6 uur over het IJ, door Amsterdam en de prachtige Vecht af. Na deze tocht zijn we er ook zeker van (eigenlijk na 5 min al) dat we de goede keuze hebben gemaakt. We gaan weer heel veel fantastische vaaruurtjes tegemoet en dat mede dankzij de goede, vriendelijke, eerlijke en snelle service van de familie Krijgsman. We komen zeker weer terug. Dank!
star rating star rating star rating star rating star rating Maarten en Ank uit Haarlem (03 - 12 - 2016)

Na eerst uitgebreid de website van Krijgsman Watersport bestudeerd te hebben en bleek dat zij alle modellen, waarin we geïnteresseerd waren in de showroom hadden staan, zijn we naar Assendelft afgereisd. Lex heeft ons op zeer plezierige wijze geholpen met het maken van de keuze voor de juiste boot. Na een korte proefvaart op het water achter de showroom waren we er binnen twee uurtjes uit en twee weken later werd onze boot geleverd met een goede uitleg door zoon Jorn. We hebben voor de Corsiva 590 gekozen omdat hij mooi ruim is en het nog net mogelijk is om hem op een trailer te vervoeren, zodat we iedere keer ergens anders kunnen varen. We hebben inmiddels heel wat plezierige rondjes gevaren en zijn heel blij met onze boot. We kunnen de firma Krijgsman Watersport van harte bij u aanbevelen.
star rating star rating star rating star rating star rating Rosema uit Purmerend (01 - 06 - 2016)

Door de goede service en klant vriendelijkheid zijn wij nu in het bezit van een corsiva 590 tender sloep , wat een genot om ermee te varen, al het advies die de familie Krijgsman ons heeft gegeven is uitgekomen. Wat een mooi en vriendelijk bedrijf hebben jullie, een aanrader voor alle toekomstige boot bezitters.
star rating star rating star rating star rating star rating Walter Schouten uit Almere (02 - 05 - 2016)

Naar jaren wikken en wegen maandag 2 mei onze eerste boot in circa vier uur overgevaren van Assendelft naar Almere. Met prachtig weer de eerste ervaringen opgedaan met de boot en genoten van onze tocht via Amsterdam over het IJmeer de oversteek naar Almere Noorderplassen. Janette bedankt voor de prettige adviezen en Jorn voor de uitleg voor ons vetrek. Nu nog met een begrensde motor maar hopen snel ons vaarbewijs te halen. Afgelopen dagen de boot beter leren kennen onder heerlijke weersomstandigheden. Hartelijke groet, Familie Schouten
star rating star rating star rating star rating star rating Fam Keizer uit Volendam (22 - 06 - 2015)

Sinds april zijn wij trotse eigenaar van een corsiva 590 tender. We zijn er al veel mee op uit geweest.Een echte TOP boot. Hij heeft voldoende ruimte en is opvallend stabiel. En zeer makkelijk te traileren. Bij de familie Krijgsman is echt geen vraag teveel en nemen ze echt de tijd voor je. Familie Krijgsman bedankt voor de goede service!!
star rating star rating star rating star rating star rating Aad en Helen uit Hazerswoude-dorp (14 - 06 - 2015)

Na een jaar de watersport geproefd te hebben met onze eerste sloep kwamen we tijdens de Hiswa op de Corsiva stand een mooie tender tegen en waren direct enthousiast. We werden ontvangen door Janette Krijgsman die ons een eerlijke voorlichting gaf over de Corsiva 590 tender. Na de Hiswa weer contact gemaakt met Janette en na een proefvaart met Jorn hebben we de knoop doorgehakt. Omdat we niet in de buurt van Assendelft wonen heeft Jorn de boot per trailer naar de dichtstbijzijnde trailerhelling gebracht en daar netjes te water gelaten. Toen we in ons dorp onder de brug door moesten bleek dat het stuur net iets te groot was. Na een omruiling met een kleiner stuur was dat probleem opgelost. De Corsiva 590 tender beantwoordt volledig aan onze verwachtingen en we hebben inmiddels al meerdere mooie tochten over de Zuid-Hollandse meren gemaakt. De fam. Krijgsman heeft een mooi bedrijf waar eerlijkheid, kwaliteit en service nog als gewoon ervaren wordt!
star rating star rating star rating star rating star rating Bob uit Hilversum (23 - 05 - 2015)

Na een eerste analyse naar Corsiva dealers per internet,in contact gekomen met de familie Krijgsman.Waarbij echt de tijd genomen werd, daar het onze eerste boot zou worden, om de verschillen en mogelijkheden goed aan ons uit te leggen.Nooit het gevoel gehad dat we een bepaalde richting in gepusht werden. Een afspraak gemaakt om op een koude vrijdag vroeg in maart een proefvaart te maken met Jorn die ons op een hele prettige manier de kans gaf om het varen met deze fijne tender zelf te ervaren. Nu zijn wij de trotse eigenaren van een donkerblauwe 590 tender met een donkerblauwe kap en beige kabelaring.werkelijk een plaatje om te zien, helaas hebben wij er door tijdgebrek pas 1 keer mee kunnen varen. Maar dat ligt uiteraard niet aan de familie Krijgsman, die wij ervaren hebben als zeer prettige, professionele ondernemers die met hart voor de zaak afspraken nakomen en een goed product afleveren. Een goed en fijn adres, ook voor onervaren watersport mensen zoals wij om een boot aan te schaffen.
star rating star rating star rating star rating star rating Art Philippi uit Lisse (21 - 03 - 2015)

Na zeer goed advies van de firma Krijgsman tijdens ons bezoek op de Hiswa 2014, een schitterende Corsiva 590 Tender icm een 30 pk Mercury aangeschaft. Echt een top zomer gehad en elke minuut genoten van onze eerste boot. Tijdens de zomer een aantal keren de Corsiva 690 Tender tegen gekomen en wat een mooie sloep is dat zeg!! Gelijk begonnen met sparen om deze droom te gaan verwezenlijken. Een aantal verschillende Corsiva dealers bezocht en tijdens de Hiswa nog wat rond geneusd, maar toch weer bij de firma Krijgsman uitgekomen ivm een beter advies en een schitterende aanbieding. Fijne mensen die met veel aandacht en passie hun vak uitvoeren en waar je als klant nog koning voelt. Kan niet wachten tot hij binnen is.
star rating star rating star rating star rating star rating Rob en Marijke uit Alkmaar (25 - 07 - 2014)

Beste Fam Krijgsman, Afgelopen dagen hebben een geweldige tocht gemaakt van Alkmaar naar Medemblik. 5 sluizen hadden wij onderweg, waarvan 2 met een klein verval en 3 met wel 5 tot 3 meter verval. Het was een fantastische tocht met schitterend weer, alles zat dus mee! De Corsiva 590 Tender trok uiteraard veel bekijks! 2 overnachtingen in een hotel in Medemblik, toen weer retour naar Alkmaar, we hebben genoten van de boot en de vaartocht!" "Enjoy Life"! Groetjes Rob en Marijke
star rating star rating star rating star rating star rating Remon uit Assendelft uit Assendelft (29 - 05 - 2014)

Wat een top zaak! Sinds kort heb ik mijn sloep gekocht bij de familie Krijgsman. Zelf ben ik gek op varen, maar heb geen verstand van techniek of onderhoud. Bij krijgsman heb ik beide gevonden. Dezelfde passie voor varen en ze hebben verstand van techniek. Dezelfde passie hebben ze ook op het gebied van ondernemendheid en servicegerichtheid. Wanneer ik een vraag had, stonden ze iedere keer weer klaar.
star rating star rating star rating star rating star rating Eveline en Rutger Metz uit Doorn (25 - 03 - 2014)

Krijgsman Watersport wat een geweldige service, advies, contact en heden een aflevering gehad waar je van droomt. Dank namens Eveline Metz-Verschuren en Rutger Metz
star rating star rating star rating star rating star rating John & Jacomien uit Heerewaarden (24 - 03 - 2014)

Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van onze Corsiva 590 Tender, maar alleen omdat we door deze boot besmet zijn geraakt met het water virus we hebben een grotere boot aangeschaft met vaste slaap plaatsen, de Corsiva 590 Tender is echt een super boot om heerlijk mee te touren we hebben er veel plezier mee gehad, een echte aanrader voor de liefhebbers van een iets modernere uitvoering van de sloep.
star rating star rating star rating star rating star rating Rob en Marijke uit Alkmaar (06 - 02 - 2014)

Een aanrader...TOP Een echt fijn Familie bedrijf. Wij hebben een nieuwe Corsiva 590 Tender full options gekocht, wij zijn een jaar bezig geweest om te orienteren welke boot het zou gaan worden. Verschillende bedrijven bezocht, ook Krijgsman, keurig geholpen, netjes nagebeld of zij ons nog van dienst konden zijn. We hebben dan ook "geen" zaken gedaan met de Fa. Krijgsman MAAR met de Fam. Krijgsman, een goed vertrouwd en warm gevoel, uniek in deze tijd, niet alleen een boot gekocht maar ook een gevoel van vaarplezier meegekregen. Als U van plan bent een andere boot aan te schaffen, ga zeker bij de Fam. Krijgsman langs, een absolute aanrader. Rob en Marijke, Alkmaar
star rating star rating star rating star rating star rating Fam. Leeuwenkamp uit Alkmaar (14 - 01 - 2014)

De winter kan niet snel genoeg voorbij zijn. De boot moet weer snel te water. Sinds afgelopen zomer een 590 tender gekocht. Eerste boot, met een goed advies van de firma Krijgsman, super tevreden. Stuurhoogte is aangepast zodat we onder de bruggen de grachten door kunnen varen. Boot is keurig op tijd afgeleverd en met stukje aftersales service is ook een klein schoonheidsfoutje keurig opgelost.

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729