Oud Huijzer 575 Luxury

Een stijlvolle boot, van alle gemakken voorzien.. De Oudhuijzer 575 Luxury: Een moderne klassieker! Kiest u voor deze luxe sloep dan kiest u voor een betaalbare kwaliteits sloep met een geweldige uitstaling!

De gunstige indeling van de Oudhuijzer 575 Luxury maakt dat er niet alleen veel (gezellige) zitruimte is, maar zorgt er ook voor dat er voldoende bewegingsruimte in de boot aanwezig is.

Doordat de buitenboordmotor in de bun verwerkt is blijft het geluid van de toch al zo stille Mercury tot het minimum beperkt. Eventueel kan deze ruimte op de bun benut worden, door er een zonnedek van te maken. Een op maat gemaakte bunkussen zorgt voor extra geluiddemping en tevens een extra ruimte in de boot.

Over de vaareigenschappen kunnen we kort zijn: dit is voor iedereen, ook de beginnende schipper een zeer eenvoudig te besturen sloep. Door de optimale breedte van deze boot, wordt veel stabiliteit gecreëerd. Dit is, voor zowel het varen als het instappen van de boot, erg belangrijk.

Oud Huijzer sloepen en tenders zijn standaard leverbaar diverse kleurstellingen. Afwijkende RALkleuren is tegen meerprijs mogelijk. Tevens zijn de hoogwaardige Sunbrella kussens in diverse kleuren leverbaar. De Oudhuijzer 575 Luxury is dus geheel naar eigen smaak uit te voeren.

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 1 Beoordelingen
Voor: € 13.995,-
Klik hier voor het maandbedrag
Standaard uitrusting
  • Sunbrella bekleding
  • Kabelaring
  • Ankerluik
  • Diverse bergruimtes
  • RVS beslag
  • Navigatieverlichting
  • Zelflozende kuipSpecificaties
Lengte5,75 m.
Breedte2,10 m.
Diepgang0,40 m.
Doorvaarhoogte1,00 m.
Gewicht560 kg.
Max vermogen20 pk
BrandstofBenzine
CE keuring Ja
Optioneel verkrijgbaar

Motoren

Mercury F 9,9 EL €3.517,-
Mercury F 15 EL EFI (injectie) €3.975,-
Mercury F 20 EL EFI (injectie) €4.382,-
Prijslijst & Specificaties Mercury Buitenboordmotoren
Prijslijst & Specificaties Suzuki Buitenboordmotoren

Cabrioletkap i.c.m. RVS frame, opberghoes, achterkleed €1.895,-
Zonnedek € 495,-
Zwemtrap RVS € 495,-
Zwemplateau € 995,-
Bunkussen € 549,-
Uitneembare tafel (teak) € 425,-
Donker dek RAL 9005/7021 € 695,-
Montage v.a. € 950,-

Wat vinden anderen van de Oud Huijzer 575 Luxury?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Henny de Ree en Nel Alofs uit Lelystad (30 - 06 - 2015)

We hebben een huis op Droompark Buitenhuizen en dat is gelegen aan zijkanaal C. We zien daar bootjes langs varen en dat heeft ons enthousiast gemaakt om zelf ook een boot aan te schaffen. Na wat rondkijken zijn we bij de familie Krijgsman terecht gekomen. In hun showroom stonden diverse merken en types en na advies van hun zoon is de keuze gevallen op de Oud Huijzer 575 Luxury. Dit is onze eerste boot dus we wilden ook niet meteen een hele grote boot. Deze boot is handig in gebruik en biedt veel comfort met zowel de teaktafel als wel het zonnedek bij de rondziet voorin. We hebben de boot nu ruim 2 maanden en hebben al vele leuke tochtjes gemaakt. Familie Krijgsman, bedankt zover voor het advies en de geboden service. Groet, Henny en Nel.

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729