Stoer, robuust en geschikt voor maar het liefst 14 personen! De boot is uitgerust met zeer comfortabele rugleuningen en daarnaast een super groot (uitneembaar) zonnedek. Zeer geschikt als heerlijke lounge- of partyboot.

Bij de optionele Cabrioletkap is de boot volledig afsluitbaar. Bij het voorgedeelte zijn de ramen uitritsbaar waardoor er schaduw boven het gehele zonnedek ontstaat, maar alsnog de wind door de boot kan waaien. De kap is multifunctioneel.

Het is ook mogelijk de letters STOUT te verwijderen of te vervangen door bijvoorbeeld uw eigen bedrijfsreclame.

De Stout 750 is veelal uit voorraad leverbaar en te bezichtigen in de showroom. 

Kom langs voor een aanbieding!

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 7 Beoordelingen
Vanaf: € 26.450,-
Klik hier voor het maandbedrag
Standaard uitrusting
 • Hydraulisch stuursysteem
 • Groot RVS stuurwiel
 • RVS beslag
 • Uitneembaar zonnedek
 • Markilux bekleding
 • Diverse bergruimtes
 • Bilgepomp
 • Accu met hoofdschakelaar
 • Droogtoilet (CACTUS systeem)


  Specificaties
  Lengte7.50 meter
  Breedte2.50 meter
  Diepgang0.75 meter
  Gewicht1200 kg
  Max vermogen30 pk
  BrandstofBenzine
  CE keuring Ja
  Optioneel verkrijgbaar

  Uitvoeringen:

   Mercury F25 EL EFI                                                           € 4.784


  Opties:

  Boegschroef € 2250,-
  Luxe bekleding Diamante  500,- 
  Navigatieverlichting€ 350
  Fin-Teak Kuipvloer € 2.250,-
  HPL Teakline kuipvloer € 1.750,-
  Cabrioletkap i.c.m. RVS frame, opberghoes, achterkleed. (Uitneembare ramen) € 3.450,-
  Antifouling € 1250,-
  STOUT decoratiekussens in
  diverse kleuren (eigen tekst ook mogelijk)
  € 75,-
  Kuipverlichting € 450
  Zonnedek voorin  € 300,-
  Rugkussens € 850
  Blokprofiel bekleding  € 600

  Wat vinden anderen van de STOUT 750?Schrijf een beoordeling

  star rating star rating star rating star rating star rating Rob Stekelenburg Oudewater (29 - 11 - 2020)

  Voorsprong door betrokkenheid

  Vanaf het moment dat wij de showroom binnen stapte voelde het goed. Dit familiebedrijf heeft het hart op de juiste plek. De aandacht, het geduld, de gastvrijheid, de kennis en bovenal DE BETROKKENHEID is van grote klasse. Als je dan toch een boot wilt kopen, doe het hier!
  star rating star rating star rating star rating star rating Verhoef uit Hilversum (15 - 08 - 2015)

  We wilden al 2 jaar een sloep kopen, maar er is zoveel keuze in soorten. 2x op de Hiswa gelopen en toen viel de keuze op een stout 750. Doordat we toen al een fijn gesprek hadden met meneer krijgsman zijn begin augustus bij dit familie bedrijf langs gegaan daar stond de stout zoals wij hem in gedachten hadden.De koop was dus na een goed advies, en uitleg ,(we kwamen uit een speedboot) snel beklonken! We hebben inmiddels al 30 uur gevaren mede door het mooie augustus weer. Familie krijgsman, hartelijk dank, voor jullie goede adviezen.
  star rating star rating star rating star rating star rating Hans van Heijningen uit Broek op Langedijk (18 - 04 - 2015)

  toen mijn buurman langsvoer met zijn nw corsiva, begon bij mij het vaarbloed weer te kriebelen. Ik zat er al een tijdje aan te denken mijn makma admiraal te verkopen, op zijn tip eens door de zo hij zij "de snoepwinkel" van krijgsman te wandelen, was het voor mij een half uurtje rijden. Tja en dan stond daar een grote blikvanger: de STOUT 750. Gisteren 3 weken later opgehaald,eindelijk varen. In de showroom mooi, maar in het water schitterend. De lijn,de opbouw,stoer uiterlijk.gaaf,stil,ruim,veel handige details. Fam krijgsman bedankt voor jullie goede begeleiding. Onze zomer kan niet meer stuk.
  star rating star rating star rating star rating star rating Bianca en Berry van der Schans uit Veenendaal (13 - 07 - 2014)

  Dit weekend weer lekker aan het varen geweest in de Zaanstreek. We hadden een klein probleempje met onze boegschroef. Even contact gehad met Krijgsman en we konden zo langs komen. Jorn Krijgsman en de monteur hebben de lunch uitgesteld en ons direct geholpen. Probleem opgelost. Nog even lekker met Janette en Lex Krijgsman staan kletsen. Wat een service. Echt voor onbezorgd vaarplezier.
  star rating star rating star rating star rating star rating Jan van de Bunt uit Amsterdam (18 - 02 - 2014)

  In 2013 kocht ik een Corsiva Rough sloep bij Krijgsman en nu heb ik een Stout 750 gekocht. De Corsiva werd ingeruild. Varen is nog veel leuker dan ik had verwacht. Ook nu weer werd ik super bij de keuze geholpen. Lex denkt echt met je mee en zijn vrouw is een topper! Geen enkele vraag is teveel en zij hebben altijd tijd en aandacht voor je. Bedankt familie Krijgsman!
  star rating star rating star rating star rating star rating Fam van der Schans uit Veenendaal (23 - 06 - 2013)

  Vorig jaar hebben we elders een Corsiva 570 Classic gekocht. We hebben er met veel plezier mee gevaren, maar de Stout 750 bleef lonken. Twee weken geleden zijn we bij Krijgsman terecht gekomen en hebben daar een proefvaart met de Stout 750 gemaakt. De boot voldeed helemaal aan onze verwachtingen, is prachtig om te zien maar ook stabiel, ruim en met een heerlijk zonnedek. We zijn heel goed bij Krijgsman geholpen en hadden daar gelijk een prettig gevoel bij. Vorige week hebben we besloten en de Stout 750 met Vetus diesel inboard motor bij Krijgsman gekocht. Ze doen er alles aan om het goed af te leveren. Gisteren hebben we de boot opgehaald en werden we door de familie Krijgsman uitgezwaaid. Een dag met veel regen en wind gevaren en toch helemaal blij!! Wij zijn helemaal weg van de Stout 750! We hebben een andere ervaring gehad, maar Krijgsman kunnen wij ten zeerste aanbevelen!

  Mogelijk is dit model ook interessant voor u

  T   075 - 68 75 729