Topcraft 605 tender

Een van de meest populaire tenders op de markt. Topcraft heeft sportiviteit en comfort weten te combineren in dit fantastische model. Uniek aan deze Topcraft zijn de zeer hoge en diepe zittingen voor zowel de bestuurder als de rest van de mensen aan boord. Het grote zwemplateau nodigt zwemmers uit om een verfrissende duik te nemen. De boot heeft bij zowel langzaam als snel varen sublieme vaareigenschappen.

Uniek; Wij rusten dit model uit met in eigen beheer ontworpen cabrioletkappen. Voordelen:   

 • RVS Frames i.p.v. aluminium   
 • Voor & Achterkleed 
 • Opberghoes 
 • Ventilatie in achterkleed (ideaal voor condens) 
 • Extra sterke stof 
 • Ruime zithoogte voor

De Topcraft 605 staat garant voor heel veel vaarplezier!

Bekijk de Topcraft en ook veel vergelijkbare modellen in onze showroom!

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 3 Beoordelingen
Vanaf: € 17.295,-
Klik hier voor het maandbedrag
Standaard uitrusting
 • Markilux zit- en rugkussenset 
 • Kabelaring
 • Doorlopende stuurconsole
 • Rondom ingebouwde opbergvakken
 • RVS kikkers
 • Zwemplateau
Specificaties
Lengte6,05 meter
Breedte2,44 meter
Gewicht680 kg.
Max vermogen60 pk
BrandstofBenzine
CE keuring Ja
Optioneel verkrijgbaar
Motoren
Mercury F 20 EL EFI € 4.382,-
Mercury F 25 EL EFI € 4.784,-
Mercury F 30 ELPT € 6.005,-
Mercury F 40 EL EFI € 6.965,-
Suzuki DF50 ATL € 7.749,-
Suzuki DF60 ATL € 8.599,-
Prijslijst & Specificaties Mercury Buitenboordmotoren
Prijslijst & Specificaties Suzuki BuitenboordmotorenCabrioletkap i.c.m. RVS frame, opberghoes, achterkleed €1.895,-
Meerprijs Diamante Capitonee kussens € 595,-
Zonnedek € 695,-
HPL Teakline kuipvloer €1.295,-
HPL Teakline zwemplateau € 495,-
Tafel uitneembaar (Teak) € 425,-
Bunkussen € 695,-
12 Volt aansluiting € 100,-
Navigatieverlichting € 250,-
Toplicht € 175,-
Meerprijs donker gekleurde binnenschaal € 695,-
Montage v.a. € 850,-

Wat vinden anderen van de Topcraft 605 tender?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Karel Pieterson (07 - 09 - 2017)

Zonder meer aanbevolen!

We kunnen iedereen aanbevelen om naar Krijgsman te gaan als je overweegt om een sloep te kopen! Wij hebben onze eerste boot bij Krijgsman gekocht. Jorn heeft ons geholpen om een keuze te maken uit een voor ons overweldigend aanbod en binnen ons budget, en heeft voor een scherpe prijs een complete boot geleverd, die vaarklaar was. Ook de aflevering in Heerenveen was prima; correct en met de noodzakelijke uitleg. (Je merkt vanzelf dat je vergeet dingen te vragen, omdat je niet weet wat je niet weet...) Deze tender is uitstekend geschikt voor dagtochtjes met een gezelschap tot een man of 7. De 25 pk Mercury heeft voldoende power om de boot ook op de Friese meren vlot vooruit te krijgen. Al met al heel tevreden en we bevelen Krijgsman dan ook van harte aan!
star rating star rating star rating star rating star rating Familie Antoons uit Zuid-Scharwoude (05 - 08 - 2016)

Vrijdag 5 augustus hebben wij onze Topcraft 605 met 60 pk in de mooie grijze rompleur 7021 en binnen kleur 9010 opgehaald en wat een prachtige boot met de opties die het helemaal afmaken! Gevaren van Assendelft naar Zuid-Scharwoude was een belevenis daar we op het meer even konden testen hoe de boot zich zou houden met volle snelheid en wat een enorme KICK! Een Tendersloep met alle comfort! Janette Lex en Jorn enorm bedankt voor jullie geduld en adviezen wij gaan met onze gasten enorm genieten in de FOUR SEASONS TENDERSLOEP!
star rating star rating star rating star rating star rating Kay en Tania uit Heerhugowaard (17 - 06 - 2015)

Na een aantal jaren zo nu en dan een sloep te hebben gehuurd besloten wij eindelijk de stoute schoenen aan te trekken en serieus voor een eigen boot te gaan kijken. Via internet kom je dan al snel bij Krijgsman Watersport terecht en gezien alle voorgaande recensies was de keuze voor ons niet al te moeilijk waar we ons zouden gaan oriënteren. En zo belandden we op een mooie zaterdagmiddag met kids en hond in de showroom van de familie Krijgsman. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling en zijn we eigenlijk meteen verliefd geworden op een prachtige geheel zwarte en splinternieuwe Topcraft 605 Tender. Vanaf het allereerste contact heeft Janette ons gedurende het hele proces fantastisch begeleid en straalde het hele bedrijf vriendelijkheid, klantgerichtheid en deskundigheid uit. Omdat dit onze eerste boot is en we ook beginnend pleziervaarders zijn kregen we die aandacht die we ook vooraf hadden gewenst. Vanaf afgelopen zaterdag zijn wij dan ook de trotse eigenaar van deze supermooie Tender en hadden wij zelfs de primeur om als eerste klant van Krijgsman met deze Topcraft weg te varen. En wat vaart deze boter super. Ondanks het slechte en onstuimige weer hebben we volop genoten van de terugreis en kunnen we maar één ding concluderen: wat een top boot en wat een top bedrijf ! Beste Lex, Janette en Jorn, jullie hebben er absoluut een zéér tevreden en blije klant bij!!

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729